Autor

Lluís Nacenta és professor, escriptor i comissari en els camps de la música, l’art i la tecnologia. És llicenciat en matemàtiques, titulat superior en piano, màster en estudis comparatius de literatura, art i pensament i doctor en humanitats, amb una tesi sobre la repetició musical. Ha estat Cap de Màsters i Postgraus d’Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, de 2015 a 2017, i Director d’Hangar, Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals en el període 2018-2021. Ha publicat nombrosos articles a mitjans en paper i digitals, com el suplement Cultura/s de La Vanguardia o la revista Nativa, i ha comissariat exposicions i concerts per Sónar+D, Arts Santa Mònica, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i la Fundació Antoni Tàpies, entre d’altres.

Contacte:
lluis [arrova] 19preguntes [punt] net

Lluís Nacenta es profesor, escritor y comisario en los campos de la música, el arte y la tecnología. Es licenciado en matemáticas, titulado superior en piano, máster en estudios comparativos de literatura, arte y pensamiento y doctor en humanidades, con una tesis sobre la repetición musical. Ha sido Responsable de Másters y Postgrados de Eina, Centro Universitario de Diseño y Arte de Barcelona, de 2015 a 2017, y Director de Hangar, Centro de Producción e Investigación en Artes Visuales en el periodo 2018-2021. Ha publicado numerosos artículos en medios digitales y en papel, como el suplemento Cultura/s de La Vanguardia o la revista Nativa, y ha comisariado exposiciones y conciertos para Sónar+D, Arts Santa Mònica, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) y la Fundació Antoni Tàpies, entre otros.

Contacto:
lluis [arroba] 19preguntes [punto] net

Lluís Nacenta is a professor, writer and curator in the fields of music, art and technology. Degree in Mathematics and Music (piano), Master’s Degree in Comparative Studies in Literature, Art and Philosophy and Doctor of Humanities, with a PhD thesis about musical repetition. He has been Head of Postgraduate Studies in Eina, from 2015 to 2017, and Director of Hangar, Center for Production and Research in Visual Arts in the period 2018-2021. He has published numerous articles in digital and paper publications, such as Cultura/s de La Vanguardia and Nativa, and has curated exhibitions and concerts for Sónar+D, Arts Santa Mònica, Centre de Cultura Contemporància de Barcelona (CCCB) and Fundació Antoni Tàpies, among others.

Contact:
lluis [at] 19preguntes [dot] net

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s