Autor

Lluís Nacenta és comissari, escriptor, músic i investigador en l’espai de confluència de la música, l’art, la tecnologia i la ciència. És llicenciat en matemàtiques, titulat superior en piano, màster en estudis comparatius de literatura, art i pensament i doctor en humanitats, amb una tesi sobre la repetició musical. Ha estat Cap de Màsters i Postgraus d’Eina, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, de 2015 a 2017 i Director d’Hangar, Centre de Producció i Recerca d’Arts Visuals de 2018 a 2021. Ha comissariat nombroses exposicions, entre les que destaquen el programa SónarMies de Sónar+D al Pavelló Mies van der Rohe (des de 2012), “Interval. Accions sonores” a la Fundació Antoni Tàpies (2015), “Soundforms / Lightforms” de Brian Eno a Arts Santa Mònica (2017), el co-comissariat de la Biennal Ciutat i Ciència 2023 i l’exposició “[IA: Intel·ligència Artificial]” al CCCB (en preparació).

Contacte:
lluis [arrova] 19preguntes [punt] net

Lluís Nacenta es comisario, escritor, músico e investigador en el espacio de confluencia de la música, el arte, la tecnología y la ciencia. Es licenciado en matemáticas, titulado superior en piano, máster en estudis comparativos de literatura, arte y pensamiento y doctor en humanidades, con una tesis sobre la repetición musical. Ha sido Coordinador de Másters y Postgrados de Eina, Centro Universitario de Diseño y Arte de Barcelona, de 2015 a 2017 y Director de Hangar, Centro de Producción e Investigación de Artes Visuales, de 2018 a 2021. Ha comisariado numerosas exposiciones, entre las que destacan el programa SónarMies de Sónar+D en el Pavelló Mies van der Rohe (desde 2012), “Intervalo. Acciones sonoras” en la Fundació Antoni Tàpies (2015), “Soundforms / Lightforms” de Brian Eno en Arts Santa Mònica (2017), el co-comisariado de la Bienal Ciudad y Ciencia 2023 y la exposición “[IA: Inteligencia Artificial]” en el CCCB (en preparación).

Contacto:
lluis [arroba] 19preguntes [punto] net

Lluís Nacenta is a curator, writer, musician and researcher in the space of confluence of music, art, technology and science. He holds a degree in mathematics, a degree in piano, a master’s degree in comparative studies of literature, art and thought and a doctorate in humanities, with a thesis on musical repetition. He has been Head of Postgraduate Studies at Eina, University Center of Design and Art of Barcelona, from 2015 to 2017 and Director of Hangar, Center for Production and Research of Visual Arts, from 2018 to 2021. He has curated numerous exhibitions, including the SónarMies program of Sónar+D at Pavelló Mies van der Rohe (since 2012), “Interval. Sound actions” at Fundació Antoni Tàpies (2015), “Soundforms / Lightforms” by Brian Eno at Arts Santa Mònica (2017), the co-curation of the Biennial City and Science 2023 and the exhibition “[AI: Artificial Intelligence]” at the CCCB (in preparation).

Contact:
lluis [at] 19preguntes [dot] net

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s